#Fesmemòria, la nueva campaña para preservar los clubs de Catalunya

#Fesmemòria, la nueva campaña para preservar los clubs de Catalunya

Qui no recorda la seva primera nit en un club, el primer concert que va fer vibrar l’ànima, o aquell petó apassionat en una discoteca? Qui no ha descobert un grup increïble de manera fortuïta i l’ha convertit en el seu favorit? Qui no ha tingut una trobada transcendental amb desconeguts a un club, o ha ballat amb passió frenètica al ritme de la seva cançó preferida?


Des d’#ASACC volem que us sumeu a la campanya compartint les vostres històries viscudes a sales de concerts o clubs amb el hashtag #FesMemòria a les xarxes socials. Aquestes històries formaran part de la nostra lluita per preservar aquests espais tan estimats de la cultura catalana.


Quién no recuerda su primera noche en un club, el primer concierto que le ha hecho vibrar o aquel beso apasionado en una discoteca? Quién no ha descubierto un grupo increíble de manera fortuita y se ha convertido en su favorito? Quién no ha tenido un encuentro trascendental con desconocidos en un club o ha bailado frenéticamente al ritmo de su canción preferida?
Desde #ASACC queremos que os suméis a la campaña compartiendo vuestras historias vividas en las salas de conciertos o clubs con el hashtag #FesMemòria en las redes sociales. Estas historias formarán parte de nuestra lucha para preservar estos espacios tan queridos de la industria catalana.

Deja una respuesta